saab racing

Jag måste bara berätta om min sträckfärd hem från ljusdal i Jan Erik Brobergs VRÅÅÅL åk.
men jagorkar inte skriva så ni får "reservera" för felstavningar, Paulina tar på sig det =)

Helene hade taskig tajming med tåg och buss förbindelser, så jag satte mig i killens vrålåk och drog iväg, eller nåja, jag fick klättra in genom bagageluckan som dessutom inte hade några dämpare, spännande värre.
Ingen värme var de i kärran heller, satt med lovikavantarna hela vägen till Ljusdal.
Väl där så kan jag inte kliva ut ur bilen, annat än på passagerarsidan, fel på dörren, ryckte dessutom loss det innre handtaget men det känndes rätt skönt, jag var ganska less.

Helene och jag slogs sen ett tag med huven, innan vi kunde få upp den för att fylla olja, att sedan vindrutetorkaren tog allt, utom en cirkel med en radie på 40 cm mitt i synfältet... Ja, vad ska jag säga?

Och jag skrattade =)

Sen i Måndags var det dags att ragga Cheva, riktig bil med 4 hjuls drift.. Tar av paulina igen:

Gick med Helene till åkeriet för att hämta Chevan, tog oss en sväng till Ytterberg där vi fick oss lite frulle, eller jag rättare sagt =)
Sen kokade vi lite choklad och tog med oss en bit vitlökskorv och drog ut på sightseeing.
Vid Svegsdammen satt vi och kikade på blåsten, för blåste gjorde de allt. Drack lite choklad, gnagde lite korv och ljög en sväng, Helene fyndade även en snygg stubbe som fick följa med hem.
Tacka vet vi fyrhjulsdriften, hade vi inte kunnat få i den så hade vi fastnat, men lite spänning i tillvaron skadar inte =)

Skönt att bara snacka skit..
 
Om ni undrar varför jag är så lat så är det för att det känns som om att jag har en Pizza ugn i skallen, så fort jag inte kan nysa eller näsan börjar rinna så sväller mitt högra öga igen och rinnersom aldig förr..
Rutinerad som man är har man glömt alvedon.. så nu sitter man här med skägget i brevlådan, ensam med snorpapper töätt intill...

Nu ska jag kurera mig så att jag mår bra imogon.. är trött på att va förkyld.

Snor ut

Äntligen skid före

Idag har jag varit hurt, tagit fram skidorna och dragit en sväng med hunden ute på täckten.. Gött!
Och så fort jag kom in så slocknade solen och snön kom.. bra, då kanske man kan åka lite på stadion i morgon.. Insåg öven att jag måste investera i valla det är mycket bakhalt! Någon som ska på "vall" mötet på stadion i morgon!? ring ! =)

Var hem till Petra på ett riktigt trevligt kalas i fredags, har kollat ruynt på allas bloggar för att se lite roliga bilder men utan resultat.. Jag hade skit skoj och inte drack jag mycket heller kanon!

Sitter och pluggar till Hydrologi tentan jag har på onsdag ska göra kemi också ska lämnas in uppgifter, ska öven göra skriva en uppsats om torv som ska vara färdig om si sådär 10 dagar.. hur ska jag hinna?
Jag tror jag ska göra ett "study" schema.. ska få tid för det bara.

Igår bakade jag och fjatti nigger baals och kollade på famlijen är värre och skrattade haha, det spelar ingen roll att jag sett den filmen 20 gånger I love it anyway!
Idag blir det hembakt pizza mumms filli bajs!!

Nu ska jag lägga pussel over ut 

Årets byggd

I helegn blev jag bjuden på tacos hemma hos svärmor.. mums fillibajs.
Satt brevid ett element: jens. Han har åkt på sorkfebern, verkar vara riktigt hemsk det där. Hoppas att det blir bra, krya på dig.

Efter svärmor drog jag till Sandra W, petra, lotta och emma. Fick en virre av svärmor som hon införhandlat i tyskland för circus 10 :-, det var det godaste röd vinet jag smakat i hela mitt liv..
Paulina, ska vi ta en tripp over to germany ?
Vi åkte till johannes för att inse att det var tråkigt och försökte få med oss lite folk till " ÅRETS BYGGD" nämligen
självaste Y-berg. Petra ängeln ställde upp och stjusade trots att hon skulle upp sju på morgonen.

Jag och min granne Karl stod som DJ:s och det spelades lasse stefanz för full rulle.. God och glad.
Kom på den briljanta iden att jag skulle duscha när jag kom hem så att jag skulle slippa det dagen
efter.. haha badrummet var en vatten täckt och så insåg jag dagen därpå att jag inte kammat håret innan
säng gång så att kah fick ägna några minuter att reda ut en stor tova =)

Har förövrigt klarat matte tental LOVE IT! Fan vad jag har kömpat med den jävlen... Men nu ska jag lova mig änu en gång att nu är det slut på matte framöver..

Den 7-8 drar det iväg till Sundsvall med grips åkeri, wallmans kalsonger står på listan det tror jag kan vara riktigt kul. Kollade på allt för byn idag medans jag åt och jag skrattade, vilka personligheter.. det skulle vara som att se matti dansa magdans och det vet jag aldrig skulle ske :P

Nu är det 4 veckor kvar til Jullovet och det känns underbart.. Någon som har lust att göra en tenta åt mig i organkemi innan lovet? Please.

Jg har förövrigt fått en radio i fördelsedags pressent kanske har glömt att säga det, det var min underbara där hemma som införskaffade den. Så numera är jag pensionär, lyssnar på karlavagnen på kvällarna mellan 10.30-12.00.. det är riktigt mys stäming det =)

Nu ni ska jag skriva labbrapport blöä. Många jag saknar! MATTI ida soffa.. paulina.. puss

SJ.. oj

Jag åkte hem fredags och så beställde jag en biljett med "bord".
När jag kom på tåget så var det en sådan här plats med 4 stolar som står emot varandra, och "bordet" som jag angett på min biljett att jag skulle ha så att jag kunde plugga var ca 2 dm lång och 3 dm brett inne vid fönstet och jag hade inte denna plats. Jag skrev och klagade och man hade väntat sig ett svar i stil med:
- " vi beklagar detta och det ska inte återuprepas"
men jag fick till svars att det ska skickas värde chekar på 50:- hem till mig som jag kan använda och köpa biljetter, häligt då blev jag glad =)


Har haft kemi labb idag mellan 9-17, du är jag helt slut i colan.
Men jag har fått en dille, och jag ska börja träna upp mina armar lite så att jag drog iväg på pump, fy faan jag känner mig som en ren människa. Skönt att få ut lite agretioner.

Är grymt avundsjuk på helene och jonny som är i varmare länder, här snöar det nämligen pörsk!
Förra året denna tid var jag i god tid att packa inför thailand.. Love it!
Jag och matti har planerat in en tripp dit igenom inom kort, bara vi år ihop lite pengar.. Man blir ju inte tjock i plånkan av att plugga.. =/

Fick föresten världens godaste mat i helgen älgfille, potatisgratäng (proppad med vitlök) tropisk sallad och vår rullar.. Mums a la matti.. du är grymm!

Sova sova säng säng säng!

Pannkakor och body balance

Nu har mycket hänt, lixom sist jag skrev..

Jag har haft en helt underbar fördelsedag tusen tack alla mina nära och kära för det.
Sofie den lilla, lurade upp mig på scenen och jag sög på att hålla takten på vad det nu en var jag hade i handen =)

Idag har jag fåt en tröja av skolan, en fin och mjuk munk tröja i brunt och rosa (grym snygga färger) och det första jag gjorde var att ställa mig att steka pannkakor i den, kanske inte var så klever.
Jag har även haft bil i dag, ska köra hem en åt taxi, men som det låter på vädret så ill jag nog inte köra den speciellt med tanke på att det är sommar däck och det väntas snö oväder *burr* Jag älskar snö ovänder men inte när man kör bil.

Jag har föresten varit riktigt flitig denna vecka, body pump core och aerobics.
Det är så himla kul, arobicsen var som ett dans pass och jag lärde mig många nya steg.
Men jag har funnigt något som är helt underbart kul body balance, det är lite yoga /pilates tema över det hela och när man kommer därifrån känner man sig som en helt ny människa.. Helt avslapnad.

Mitt lås på cykeln kärvade i morse då jag skulle cykla, men så klart precist då jag tänkt "YES" en anledning till att ta bussen gick låset upp.. Fasiken, den som var minus grader och allt.

Nejnu, mina små hjärtan ska jag ringa en vän.