Latin

Jajamensans, så ligger det till.. Jag ska försöka printa in massa växter på latin, närmare bestmt ca 300 st.
Men det ända positiva med det är att efter det får jag äntligen sommarlov.. me like!
Men glädjen håller inte i sig allt för länge man har ett/två jobb som väntar, skönt att kanske få tjäna sig en kosing, et känns som om att det verkligen var länge sedan man hade pengar, pengar att spendera på sig själv.

Just för tillfället längtar jag till: midsommar, sol, öl, umgänge och värme!
Far hem i morgon eller torsdag, mycket ska packas, håller på att få ner alla mina blommor i banan kartonger ( man sammlar på sig mycket på ett år).
Tur att jag har en så snäll hyresvärd som låter mina möbler vila över sommaren, hoppas bara att Ida och Petra tar sig ner till mig i höst så man får sällis, kommer bli kanon!

Nu ska jag ta och dona resten, vi syns gott folk!


p.s Har förövrigt börja följa Ensam mamm söker, vilka kvinnor!

Irri

Hej gott folk..

Nu ska jag berätt om saker som stör mig:
1. Folk som lämnar toaletten med tre pubis hår på ringen ink orange gula pink skvättar.
2. Att dörrarna när man åker buss pyser då de öppnas och stängs och ljudet kan beskrivas som en orkan som skulle gå genom bussen. Det måste väll finnas nå filter eller isolerings material?
3. Brunns locket utanför min lägenhet, det ligger inte riktigt jämnat med marken, så ungeför var tredje fjärde bil prickar rätt och det låter kluns!
4. Folk som blir irriterad på mig då jag cyklar på trotoaren, jag har slutat argumentera emot! Det måste väl folk förstå att man inte är så jävla sugen på att ha en buss i röven i centrala uppsala där inget trafikljus fungerar.
5. Min toalett som surrar, det låter som en niagarafall i klosetten efter att man spolat, slutar om man ruckar på överdelen i 5 sekunder.
6. Att man på ikea inte finns ett plant rullmand som man kan kliva på och av vid olika sektioner, man får ju skavsår innan man är framme.
7. Folk som är stressad, då blir jag automatiskt ostressad. När man står i en kä tex till hm, och det står nån bakom och suckar och stönar. Då lämnar jag gärna lite utrymme till den framför bara för att få höra "står du in kön eller!? "
8. Att folk som jobbar på kundtjänser inte samtalar sinsemmelan, utan har man fått ett bud och det inte funkar, man ringer upp och talar om sitt probelm och den andra telefonisten svara "så fungerar det inte på det  här stället, vem talade du med? Jasså anna, vi har flera anna här, du skulle tagit efternamnet för annars finns det inget vi kan göra!"
9. Folk som tror att de är något, som gärna vill vara lite finare eller lite smartare eller lite mer av allt (även snålhet inräknat) Såndanna människor är jag anti.
10 Folk som frågar va fast att de ändå hört vad man sagt de senaste 3 minutrarna.
11 Att folk i sin yrkesroll tror att de är luivsavgörnade för sitt företag om de skulle förlora 5 kr eller inte vara helt strikamed reglerna i alla tilfällen Ex. man handlar på Ica i Ytterberg en affär man har gått till hela livet, har spenderat varända vecko peng där; jag g¨r upp för att handla en glas och inser attdet fattar 50 öre, och de tar fram "kom ihåg boken" och skirver in: SKULD Helene 50 öre.
12 Folk som skräpar ner, ibland slänger väl jag en glasspinne eller två i naturen, men dem bryts ner.. Men vem tror att en blöja men omlindad plast bryts ner under en fem års period? Eller varför ens komma på tanken, jag kastar min blöjja här i skogen!? 

P.s jag gör sökert själv de mesta av åvanstårende punkter, men det irriterar mig det också =) d.s

Kungen på besök

Halloj gott folk, här är det full rulle!
Jag tror jag sist skrev om att jag skulle till idre, så jag börjar där.
Drog till idre och vi delades in i grupper, min grupp skulle skiva en upsats samt redovisa en studie
över hur ljungväxter etablerar sig efter en fjällryggs olika draienter, så det gjorde vi. Men för att kunna dra nån vettig slutsats så fick vi gå en HEL del.. Mycket skönt, gick uppemot en mil i tuff terräng gör en mör, men en hotellmiddag och diverse tillbehör så som bastu och ost och kex fick mig att må som en gud. Vilken rå om sig själv resa!

Senare har jag börjat en ny kurs, där vi ska lära oss 300 latinska namn, så jag pluggar stenhårt.. Uppe i 30 nu =)
I tordags umgicks jag lite med linda b, åkte till Västerås där Daniel tog sin sjuksyster examen!
Hem och sen for vi på dragracing en dag, badat säker en handfull med gånger nu.. Solat och mått prima.
Fått en tomat planta av mor, som jag ska vårda ömt. Ätigt mycket glass och jordgubbar. Picknickat med lill linda.. Ja, hunnit med mycket nu då de varit finväder.. 

Idag när jag kom till skolan så hade de rullat en "konst gräsmatta" intill undervisnings huset och det var full proppat med folk... Kungen skulle komma på besök! Men jag missade honom, undra om man sitter på samma stol som han suttit på i morgon!? 

Nu är sommaren här och jag har så mycket "Måste göra saker"
- paddla kanot
- fiska
- fjällvandra (vännerna från skolan kommer upp)
- bestiga kebenikajse (ev nästa sommar)
- Husvagns tripp
- Liseberg
- Partajja m.m

Undra hur jag ska hinna med allt detta med tane på att jag ska jobba hela sommar lovet ink 2 helger ( björnfesten och det skulleinte förvån mig om den andra helgen lpg på härdals yran, datum för den? )

Nej mina kära, nu ska jag skiva en labbrapport och äta jordgubbar.