Abstinens besvär

I Fredags var det fjällvanding med Paulina, laddade redan på tordagen.. tog fram stora kartan och letade och letade. Testade trangia köket, och allt fungerade bra. Fredag morgon i bilden på väg upp till storhongna paulian skriker: AKTA EKORREN, JAG SKA BEGRAVA DEN!! (om den är kvar när vi kommer tillbaka =) )

Väl där berättar Paulina att hon tog på sig för mycket kläder för att broberg hade sagt att det nog kunde vara lite kallt efter sóm att snön säker prsist smält..
Vi började gå och som man gör när man vandrar, kollar rätt ner i backen för att behålla fötterna på spången och vi gick en bit och rätt vad det är så blir det så konstigt det blir alldeles vitt!!
Vi kollar upp och det är SNÖ, det är bara pulsa en bit, blöt in i sockorna var vi uppe.. Och som tur var var det ingen snö där, lite gegigt på sina ställen men för övrigt riktigt bra!

Vi gick till Fallmoran för att göra nudlar och nyponsoppa i trangiakök.. måste tillägga att inget utav oss tidigare tillagat något på ett trangikök, paulian hade på T.röd och som tur var så hade hon alldeles innan hon packat ner T gul insett att det inte var "själv brinnande".. tur..  Paulina hällde på T-röd och missade gräset och några intil liggade löv brann men som tur var så var det blött i market..

Åt "spisekörv", insåg även att spise måste betyda typ ren på härjedalska om någon vet skriv gärna..


Sitter och kollar runt lite på nätet, och kollade in på Petras blogg, har väldigt svårt att stanna hemma.. Måste nog också väldigt snart iväg till varmare bräddgrader NU!!!

Har även insett att jag måste köpa en bärbar dator, hittade en bra.. men de är så dyra :/

nej nej, nu ni, nu ska jag vara lite seriösare.. JOBBA!

Kommentarer
Postat av: Puppenlinen

Hej monkey =) må engagera mig lite.. Skichekörv eller kött är helt enkelt de dom säger om torkat kött som jag fattat det, sen spelar de nog inte så stor roll vilket djur som offrats, men de är ju som goast med ren eller älg, eller hur?
Mouahaha

2007-10-08 @ 14:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback